Зареждане

Bisping: Weidman се държа като малка кучка

Bisping: Weidman се държа като малка кучка
Публикувано на: Април 12, 2017 в 12:19 ч
 
Michael Bisping коментира случилото се на UFC 210 между Chris Weiдman и Gegard Mousasi, споделяйки мнение, че Weidman e опитал да спечели срещата като “малка кучка”.


All American потърси успех с дисквалификация след получено коляно в главата, но се оказа, че ударите на Mousasi са напълно според правилата. Нещо, което доведе до технически нокаут в негова полза.

“Chris Weidman сам си е виновен, че мачът бе прекратен. Изглеждаше така, сякаш има два нелегални удара, като той смяташе, че има пет минути. Тук обаче говорим за представление, което може да му донесе направо “Оскар”. Той се въргаляше по пода и се държеше за главата, казвайки “оооох”. Направо си играеше като актьор. Дори и легна по гръб”.

“Понеже се правеше на толкова наранен, Комисията реши, че той няма как да продължи мача и отсъди технически нокаут. Не зная дали това бе правилното решение, но Weidman опитваше да спечели с дисквалификация. Или поне на Mousasi да му отнемат точка.”

Bisping припомни срещата си с Anderson Silva на UFC Fight Night 84, когато той получи коляно в главата, но продължи мача.

“В крайна сметка, колената бяха по правилата, но той се въргаляше по пода. Държеше се за главата като 6-годишен, който иска мама да му сложи лепенка. Държеше се като малко момченце. “Ооо, мамо, мамо, ударих си главата”.

“Когато се бих с Anderson Silva, той ми вкара коляно в лицето, от което имах нужда от 20 шева. Но дали се търкалях по земята, викайки мама за помощ? Не! Изправих се, изтрих кръвта от лицето си, сложих си гумата в устата, поех си въздух, пих малко вода и се върнах да се бия. Не се търкалях като малка кучка по земята, надявайки се, че Комисията ще ми отсъди победа.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес