Зареждане

Ben Henderson защити Jon Jones от нападките към него

Ben Henderson защити Jon Jones от нападките към него
Публикувано на: Октомври 8, 2012 в 10:36 ч

Шампионът в леката категория на UFC, Benson Henderson, днес даде своята подкрепа на шампиона в полу-тежката категория, Jon Jones, относно отказването на двубой срещу Chael Sonnen в последния момент, довело до пропадането на UFC 151.

"Jones определено попадна в трудна ситуация. Всичко беше стоварено на неговите рамене. Всичко. Ами другото главно събитие на вечерта? Ами за тези, които се контузиха преди състезанието? Имаше много такива. Мисля, че е много нечестно. Той има пълното право да откаже да се бие срещу заместник на Dan Henderson дни преди двубоя. Щеше ли да спечели? Да, вероятно щеше да спечели. Щеше ли да е умно решение? Не, вероятно не. Така че наистина му съчувствам.

Някои състезатели отказват двубои с кратко предизвестие - две седмици, осем дни, пет седмици, защото времето да се подготвиш за друг опонент е недостатъчно. Много такива бойци отказват подобни двубои. Случвало се е преди Jones. Не е нещо ново, просто се случва изневиделица. Случвало се е преди Jones да откаже двубоя с Chael Sonnen. Много други бойци са го правили. Всичко беше представено много лошо в медиите - той отказа двубоя, той прецака бойците, той прецака феновете и цялото събитие. Не мисля обаче, че точно такъв е случая. Всеки има част от това. Не е само Jones там. Виновни са още много други."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес