Зареждане

Асоциацията на професионалните бойци вече е факт!

Асоциацията на професионалните бойци вече е факт!
Публикувано на: Август 12, 2016 в 08:46 ч
 
Светът на смесените бойни изкуства бе приятно изненадан от голяма новина! След като до днес единствено се говореше за създаването на нещо подобно, най-вече от хора като Mark Hunt, Асоциацията на професионалните бойци (PFA) вече е факт!


Както и може да се предположи, основната цел на Асоциацията ще бъде да защитава колективните интереси на бойците, които имат сключени договори с най-голямата ММА компания на планетата UFC.

PFA ще трябва да организира бойците, за да могат те да преговарят колективно за своите условия - нещо, което би им дало далеч повече сила, отколкото ако го правят индивидуално.

Асоциацията ще бъде управлявана от самите бойци, които най-после ще получат възможността сами да контролират своето бъдеще.

Съобщава се, че специално наети ще бъдат професионалисти в различни области, които да помагат на бойците да управляват новоучредената си асоциация. Екипът от професионалисти включва дългогодишния спортен агент Jeff Borris, адвоката Lucas Middlebrook, икономиста Andrew Zimbalast и други хора с опит в различни сфери.

Ето и официалното съобщение до медиите, с което се обявява създаването на PFA:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес