Зареждане

Antonio Nogueira: Fedor Emelianenko трябва да се оттегли от ММА

Antonio Nogueira: Fedor Emelianenko трябва да се оттегли от ММА
Публикувано на: Ноември 26, 2016 в 09:22 ч

Ако в ММА има някой, който по заслуги може да се опре на Fedor Emelianenko, то това е Antonio Rodrigo Nogueira. Бразилецът се състезава в елита на тежката категория за последните 17 години. През това време той три пъти се е срещал с "The Last Emperor". Затова "Minotauro" знае много добре какво може да предложи руснакът при дебюта си в Bellator MMA на 18 февруари срещу Matt Mitrione.
 
"Ако той беше влязъл в UFC преди пет или седем години, щеше да е на върха," каза Nogueira. "Но вече не е неговото време. Ако бях на негово място, щях да се пенсионирам."

40-годишният Emelianenko спечели двата си двубоя след като се завърна отново към ММА през 2015, като преди това си бе дал почивка от три години. Първата битка бе срещу боксовия чувал Singh Jaideep, а при втората среща руснакът победи доста спорно със съдийско решение Fabio Maldonado.
 

 
"Fedor е подготвен за този двубой, той се бие вече, във форма е. Но боят си е бой. Никога не знаеш какво може да се случи. В последния му двубой Maldonado го изненада. Но Fedor има всички нужни умения, за да победи в тази среща."

Ако "The Last Emperor" победи Mitrione на 18 февруари, това ще го нареди отново сред елита. Но ако се бие посредствено, това ще затвори вратата на така или иначе вялата кампания по завръщането му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес