Зареждане

Anthony Johnson обмисля завръщане

Anthony Johnson обмисля завръщане
Публикувано на: Май 29, 2017 в 09:31 ч
 
Дали пенсионирането на MMA звездата Anthony Johnson ще бъде краткотрайно?
 
Johnson (22 победи - 6 загуби) внезашно обяви края на своята кариера миналия месец след загуба в битка за титлата от Daniel Cormir на UFC 210. Въпреки че е един от най-добрите бойци в спорта, "Rumble" заяви, че желанието му е да проучи възможностите си отвъд границите на бойните спортове.
 
По-малко от два месеца след това, обаче, Johnson заяви, че са започнали "да го сърбят ръцете". Той пусна две съобщения в Twitter след финала на UFC Fight Night в Стокхолм, където Alexander Gustaffson победи с нокаут в петия рунд Glover Teixeira в решаващия мач на претендентите в дивизията. 
 
"Сърбят ме ръцете. Трябва да покажа на тези момчета как се вкарва ъперкът по правилния начин", заяви "Rumble" в twitter.
 
Johnson, 33 годишен, победи с нокаут в първия рунд и Gustafsson (18-4) и Teixeira (26-6). Викингът бе победен пред родна публика през януари 2015 година, а Glover бе свален за само 13 секунди през август 2016-та.
 
С пенсионирането на Johnson, обаче, и двамата бойци са се издигнали в класирането и са влезли доста повече под светлината на прожекторите. Сега изглежда, че "Rumble" може да се върне, за да си възстанови своите територии.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес