Зареждане

Anthony Johnson е със слаба психика, твърди треньорът на Bader

Anthony Johnson е със слаба психика, твърди треньорът на Bader
Публикувано на: Януари 29, 2016 в 14:00 ч

Ryan Bader ще излезе срещу един от най-опасните бойци в полутежката категория в предстоящото състезание UFC on FOX 18 този уикенд.

Ако Johnson не нанесе някой от силните си удари с ръце, той вероятно ще се изтощи бързо и ще се предаде. Това мисли треньорът Aaron Simpson, който внимателно е наблюдавал кариерата на "Rumble".
 
"Това се вижда от неговата кариера още от колежа. Това са ми го казвали и неговите треньори от тогава. Веднъж предадеш ли се, това винаги остава част от теб. Трудно е да го преодолееш. Трудно е да бъдеш някой друг, когато си по гръб, когато си на колене. 
 
Харесвам Anthony Johnson. наистина. Мисля, че той е добър човек и атлет и беше много здрав като борец в колежа, но това е всичко. Когато стигнем до бой и нагази в дълбоките води, ще видим как ще отговори и може би ще е различно. Но не го е показвал в миналото. Той удря тежко, но технически Bader и по-добрият страйкър от него. Ако говорим за чист страйкинг и работа с крака, движения и атлетизъм, Ryan Bader е по-добрият. Бих заложил всичко на Bader. Той е по-силен в клетката. По-силен е, когато е по-гръб. По-силен е, когато е отгоре. Ако хората във Вегас виждат това, което виждам аз всеки ден, щяха да заложат на Bader."

И въпреки тези думи Bader е сочен за аутсайдер в тази среща. Как мислите, че ще протече тя според вас?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес