Зареждане

Anthony Johnson е готов да се завърне в UFC за битка с Jon Jones

Anthony Johnson е готов да се завърне в UFC за битка с Jon Jones
Публикувано на: Август 1, 2017 в 12:00 ч
 
След като Alexander Gustafsson нокаутира Glover Teixeira преди няколко месеца, Anthony Johnson призна, че гледането на този нокаут отново е върнало чувството му за конкуренция. Сега, след като Jon Jones "приспа" Daniel Cormier в UFC 214, чувстото на "Rumble" отново се е появило.
 
Особено след като Johnson наблюдаваше срещата от първа ръка в "Honda Center" в Анахайм, Калифорния.
 
"Определено беше страхотно да гледам срещата от тази гледна точка. Битката беше страхотна, а тази бойна карта като цяло беше велика. Това ме накара да видя как Jon и Daniel правят нещата, които обичат. Не знам, човече, ще видим какво ще се случи", заяви Johnson за The MMA Hour, относно възможността да се завърне отново в Октагона.
 
Американският нокаутьор се оттегли от активната си кариера в света на смесените бойни изкуства, след като претърпя втора загуба от Daniel Cormier в UFC 200 преди три месеца. След това той отвори законно съоръжение за отглеждане на канабис, за да помага на хора с медицински проблеми.
 
И тъй като нещата вървят добре за Johnson в тази насока, трябва да му бъдат предложени доста добри финансови условия, за да се върне обратно в осмоъгълника.
 
"Добре, знаете ли, добре се справям. Ако ще се върна, ще трябва да си струва финансово, защото вече се справям добре извън клетката и нещата са страхотни", допълни Johnson.
 
Освен това, Johnson заяви, че ще се завърне само за битка с легендата Jon "Bones" Jones.
 
"Ако се завърна, със сигурност ще се бия с легендарния Jon Jones. Победих почти всички в тази категория, освен Daniel и Jon. Jon беше засечен от някои доста добри удари на Daniel. И знам, че ако аз го бях ударил с някои от тези удари, най-вероятно той щеше да падне на земята", заяви той.
 
Какво мислите за евентуална среща между Jon Jones и Anthony Johnson?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес