Зареждане

Anderson Silva срещу Thales Leites - официално

Anderson Silva срещу Thales Leites - официално
Публикувано на: Февруари 3, 2009 в 10:10 ч

Anderson Silva (23-4) ще защитава титлата си срещу Thales Leites (14-1) в състезанието по смесени бойни изкуства UFC 97, което ще се бъде проведено в The Bell Centre в Montreal, Quebec, Canada, на 18-ти април.

Silva и Leites се очакваше да се срещнат в състезанието по смесени бойни изкуства UFC 95 в 02 Arena в London, England, на 21-ви февруари, но Silva каза че няма да е готов до тогава.

anderson silva ufc смесени бойни изкуства


Идващ от Rio de Janeiro, Brazil, Leites има пед поредни победи в осмоъгълника. Това включва и много добра rear naked choke над Drew McFedries в състезанието по смесени бойни изкуства UFC 90.

Leites има и победа със съдийско решение над друг състезател, който се целеше в титлата, Nate Marquardt в състезанието по смесени бойни изкуства UFC 85 през юни. Загубата му в кариерата е срещу Martin Kampmann в дебюта му през 2006-та.

Той е натоварен с изглежда невъзможната задача да победи Anderson Silva.

Silva e с 9 поредни победи, 8 от които са в състезанието по смесени бойни изкуства UFC. Никой от тези двубой не е минавал втория рунд - с изключение на двубоя му с Cote.

В друг двубой по смесени бойни изкуства отново в състезанието по смесени бойни изкуства UFC 97 един срещу друг ще излязат Mauricio Rua и Chuck Liddell.

Дискусия по темата в MMA форума - UFC 97: Silva vs Leites.

ММА България - смесени бойни изкуства и свободни двубои

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес