Зареждане

Anderson Silva откачи, обеща да избие зъбите на Sonnen

Anderson Silva откачи, обеща да избие зъбите на Sonnen
Публикувано на: Юни 25, 2012 в 23:09 ч

"Chael е престъпник, той е престъпник. Той е бил уличен в престъпления и не заслужава да е в Октагона. Когато дойде точното време ще счупя всеки един зъб в устата му. Игричките свършиха, шегите свършиха. Ще му изритам задника от UFC. Никога няма да иска да се бие отново след като свърша с него. Няма значение дали ще съм отдолу, отстрани или отгоре. Chael ще бъде пребит като никога досега. Това което ще направя в Октагона ще промени имиджа на спорта. Ще се уверя, че краката са му счупени, ръцете са му счупени и няма да може да излезе сам. Знам че слуша това, стига вече глупости. Ще го накарам да си плати и да си върне думите назад за всичко, което каза за мен и страната ми. Ще се уверя, че никога повече няма да покаже неуважение към бойците. Ще го бия както е трябвало да го бият родителите му, за да го възпитат. Той може да каже каквото си иска, но повече няма да си играя. Ще бъде като първия двубой. Той излезе загубил тогава и сега пак ще излезе загубил. Разликата е, че този път ще трябва да посети пластичен хирург след двубоя."

Ето това вече са думи преди двубой. Но никога не сме очаквали да ги чуем от шампиона в средната категория Anderson Silva.

Времето за приказки и шегички е минало. Ако всичките му закани станат факт, вечерта на 7-ми юли ще е много тежка за Sonnen.

Изненадани ли те от неочакваното изказване на винаги тихия и учтив Silva? Това лоши новини ли са за Sonnen или психиката на Silva се разклаща?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес