Зареждане

Anderson Silva обеща да внимава с опасния Derek Brunson в UFC 208

Anderson Silva обеща да внимава с опасния Derek Brunson в UFC 208
Публикувано на: Януари 21, 2017 в 09:28 ч

Великият Anderson Silva Не е вкусвал победата откакто надви Stephan Bonnar през 2012. Това е доста дълъг период на суша за Silva, който се е изправял срещу най-добрите от средната и полутежката категория. Дори и на 41-годишна възраст обаче Silva остава активен и тази година и на 11 февруари ще излезе в битка срещу Derek Brunson в UFC 208.

Бразилецът осъзнава колко опасен е неговия противник и си обеща, че няма да го проспи.
 
"Той е много млад, а това помага много. Но ние не се фокусираме върху силните страни на опонента, а върху слабите му. Трябва да внимавам, защото е много динамичен. Има добра борба, така че тренираме доста техники на земя и работим върху това, което правя най-добре - играта ми с крака, движенията ми и ще използвам своя опит.

Търпението и тайминга ще ми помогнат да се фокусирам върху моята специалност - страйкинга. Ще бъде много интересен двубой и ще мога да тествам всичко това, което тренирах през последните години. Той също е много подвижен и никога не стои на едно място."

Silva е повече от уверен при играта в стойка. В дните си на величие "The Spider" често си сваляше гарда и дори танцуваше в клетката, подканвайки опонентите му да го ударят. В случая с Brunson обаче, като се има предвид и отслабената брадичка на Silva, бившият шампион ще трябва да бъде изключително внимателен и търпелив. Все пак Brunson има четири победи с нокаути в първия рунд от началото на 2015, така че по-добре Silva да не си играе с него.

UFC 208 ще включва като главно събитие битката за титлата в категория перо при жените между Holly Holm и Germaine de Randamie.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес