Зареждане

Amanda Nunes разкри причината за оттеглянето от UFC 213

Amanda Nunes разкри причината за оттеглянето от UFC 213
Публикувано на: Юли 10, 2017 в 08:30 ч
 
Ако се чудите, не се чудете повече.
 
Шампионката в категория "петел" на Ultimate Fighting Championship Amanda Nunes разкри причината за оттеглянето й от планираната битка за титлата срещу основната претендентка Valentina Shevchenko, която трябваше да оглави събитието UFC 213 в Лас Вегас.
 
Nunes се обърна към Twitter, за да разкрие защо не се чувства добре да се състезава:

 
 
"Всички чакат да чуят моята страна, ето я... Имам хроничен синузит, борих се с това преди, но този път не се получи, по време на претеглянето не бях в състояние да дишам. Чувствах се замаяна и усещах напрежение в синусите си. Не се чувствах достатъчно добре, за да рискувам да получа удари по главата, когато имам такова напрежение в нея. Бях отведена в болницата след претеглянето и единственото, което провериха е кръвта и нивото на дехидратация и така направиха своето заключение. Аз се върнах на следващия ден и те направиха компютърно сканиране и намериха натрупване и ми бяха предписани антибиотици и препоръки да се обърна към специалист. Никога не съм отказвала битка. Съжалявам за всички мои фенове, които дойдоха да ме видят. Ще го направя за вас следващия път, когато стъпя в клетката. Битката е пренасрочена. Аз все още искам тази битка, все още искам този противник. Благодаря ви."
 
Според президента на UFC Dana White, Nunes наистина е била прегледана от лекар и в крайна сметка и е било разрешено да се бие, но тя отказала.
 
White също заяви, че реванша между Nunes и Shevchenko най-вероятно ще се проведе в UFC 215 на 9-ти септември, но в никакъв случай няма да бъде главното събитие за вечерта.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес