Зареждане

Alexander Gustafsson срещу Glover Teixeira на 28 май в Швеция

Alexander Gustafsson срещу Glover Teixeira на 28 май в Швеция
Публикувано на: Февруари 26, 2017 в 09:37 ч

Alexander Gustafsson е готов да се завърне в Октагона с двубой срещу Glover Teixeira в Стокхолм, Швеция на 28 май. Все още обаче не е обявено името на събитието на UFC, което ще се проведе на тази дата.

30-годишният Gustafsson идва след победа със съдийско решение над Jan Blachowicz в UFC Fight Night 93. Бившият претендент за титлата в полутежката категория остава един от най-добрите бойци в категорията. Но след като загуби шампионски двубои срещу Jon Jones и Daniel Cormier, шведът има нужда от няколко поредни победи, за да стигне отново до претендентското място.

37-годишният Teixeira победи убедително Jared Cannonier в UFC 208. Преди това бразилецът претърпя жестоко поражение с нокаут от Anthony Johnson едва за 13 секунди. Teixeira е също един от топ бойците в полутежката категория, но има дълъг път пред себе си, за да стигне до шампионски двубой.

Ако всичко мине по план и бойците не се контузят, това се очертава като един от най-добрите двубои в тази категория. Gustafsson има много добра защита от събаряния и със сигурност двамата ще си разменят много силни удари в стойка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес