Зареждане

Alex Oliveira отказа да се извини на Will Brooks

Alex Oliveira отказа да се извини на Will Brooks
Публикувано на: Октомври 4, 2016 в 09:16 ч
 
Alex Oliveira записа победа над Will Brooks на UFC Fight Night 96 в Портланд, но след края на срещата бразилецът подходи изключително неуважително съм своя опонент, провокирайки го с жестове в моментите след своята победа.


Oliveira бе сериозно разкритикуван от ММА обществото за действията си, но той потвърди, че няма намерение да се извинява, въпреки че осъзнава вината си в случая.

“Не ми пука какво казват хората. Той започна всичко, обиждайки мен, мениджъра ми и треньорите ми след кантара. Той престъпи линията, като нямаше нужда от това. След мача аз прекалих и престъпих линията, като поднасям извиненията си, но никога няма да се извиня на Will Brooks. Не съжалявам за нищо, което съм сторил спрямо него. Все още ще тренирам в American Top Team, не бих се двоумял за това. Ако той опита нещо там, нещата ще станат грозни. Винаги тренирам там и това няма да се промени. Това е нещо между нас двамата. Аз съм готин човек, като няма да направя нищо, ако той не ме предизвика. Не ми харесва това, но той престъпи линията.”

Самият Will Brooks се закани, че ще направи всичко възможно, Alex Oliveira повече да не тренира в American Top Team.

“Обещавам ви, че докато аз съм там, ти, твоят мениджър и твоите скапани треньори-измамници няма да стъпят в тази зала”, написа Brooks в Туитър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес