Зареждане

Alan Belcher: Мога да заключа Rousimar Palhares

Alan Belcher: Мога да заключа Rousimar Palhares
Публикувано на: Март 9, 2012 в 11:18 ч

"Чувствам се горд, че от UFC ме извикаха за състезанието си по FOX и повярваха в моите възможности. Аз съм един от претендентите за титлата и съм готов да го докажа. Ще бъде глупаво да търся играта на земя на всяка цена. Ще използвам силата си и стратегията, не че не мога да играя на земя, но той не може да удря добре. Това е голямо предимство за мен и ще се стремя да държа двубоя в стойка. Аз съм черен колан по бразилско жиу-житцу. Някои хора може и да се изненадат, но ако играем на земя може и да го заключа."

Allan Belcher ще се опита да докаже уменията си срещу бразилския боец Rousimar Palhares в състезанието по смесени бойни изкуства (ММА) UFC on FOX 3, което ще се проведе на 5-ти май в Ню Джърси.

А ако двубоя се пренесе на земята, така да бъде.

Belcher (17-6) се пребори с контузия на окото, която застрашваше кариерата му. Победата му над Jason MacDonald в UFC Fight Night 25 през септември беше третата му подред.

Според вас обаче има ли Belcher достатъчно талант за да задържи двубоя в стойка срещу Palhares, който е в серия от четири поредни победи? Или в двубоя ще е въпрос на време да бъде свален и заключен на земята?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес