Зареждане

Aко Diaz победи BJ Penn, ще получи мач за титлата

Aко Diaz победи BJ Penn, ще получи мач за титлата
Публикувано на: Октомври 14, 2011 в 17:19 ч

Президента на UFC Dana White, съобщи че е готов да даде още един шанс на Nick Diaz. Всичко, което е необходимо да направи е да победи бившия шампион  BJ Penn в UFC 137. 

ufc 137

 
Всички обаче знаем за неговата склонност да не се появява на пресконференциите и другите задължителни медийни събития, което вбесява новия му шеф.
 
"Не виждам как това би могло да се случи отново. Той знае, ние сме го обсъждали. Действително, бих бил шокиран ако не се появи пак на някоя от пресконференциите, а ако пак го направи, не знам какво бих казал. Предполагам това би бил края на взаимоотношенията ни. Не е необходимо да отговаря дори на един от въпросите, ако не иска. Просто искам да е там, и по някое време да отиде и да погледне противника си очи в очи. Не искам от него да се прави на някой, който не е. Просто искам да се появява на такива събития.".
 
Първоначално Diaz трябваше да се изправи срещу Georges St. Pierre за титлата в полусредната категория, но след като неколкократно не се появи на задължителните медийни събития, White го замени с Carlos Condit, който иначе щеше да се изправи срещу BJ Penn.
 
В клипа може да чуете повече за бъдещето на Nick Diaz.
 

 
Според вас, има ли вероятност Diaz да не се появи отново да бъде изгонен? Или пък Penn ще победи бившия шампион на Strikeforce и ще го спаси от медийните му задължения.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес