Зареждане

Ако BJ Penn загуби, му предстои сериозен разговор с Dana White

Ако BJ Penn загуби, му предстои сериозен разговор с Dana White
Публикувано на: Юли 2, 2014 в 11:00 ч

Едно от най-жалките неща в бойните спортове са легендарни бойци, които отказват да се оттеглят, продължавайки да се състезават с очевидни нарушения в мозъчната функция.

В UFC 134 през 2011, президентът на организацията, Dana White заяви, че ще си поговори сериозно с Antonio Rodrigo Nogueira, ако той беше загубил от Brendan Schaub. Но "Big Nog" спечели и продължи да се бие.
 
"Когато разгледаме кариерите и на други бойци, ще видите и че Chuck Liddell например мина през същото нещо. Когато беше по-млад той можеше да понесе удар с бейзболна бухалка без да се замае дори малко. Nogueira беше същият. Но през кариерата си те са минали през много тежки битки и са поели много силни удари. Така с времето той много по-тежко поема ударите. Ако BJ Penn загуби тази неделя, ще се поговорим сериозно."

BJ Penn ще се изправи срещу Frankie Edgar в TUF 19 Finale след дълго отсъствие от ММА.
 
"Това е последната възможност на BJ Penn. Ако победи, ще видим какво ще стане от тук нататък, но ако загуби, ще го подканя да се пенсионира."

Penn е 1-4-1 в последните си 6 двубоя, като последната му победа беше над Matt Hughes с нокаут в първия рунд през 2010. Преди това той загуби от Edgar два пъти, като и двата пъти загубата беше със съдийско решение. Edgar пък е 2-3-1 в последните си 6 двубоя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес