Зареждане

Звездите Гилбърт Айвъл и Крис Кормиер се запознаха в Бургас

Звездите Гилбърт Айвъл и Крис Кормиер се запознаха в Бургас
Публикувано на: Септември 23, 2008 в 15:09 ч

Легендата в бодибилдинга американецът Крис Кормиер и звездата по ММА и К1 холандецът Гилбърт Айвъл, които задочно знаеха имената си, се запознаха в Бургас. Това стана на провелите се два семинара по ММА и К1 в днешния ден(22.09) водени от Гилбърт Айвъл по покана на родната федерация по ММА (Mixed Martial Arts).

 

Освен Кормиер, тренировката на лъвовете ни по обединени бойни изкуства внимателно проследи и шефът на холандската централа по ММА Г-н Хари Фондоорн. Практическата обмяна на техника и умения в бургаската спортна зала „Аякс” изгледа и президентът на Българската Федерация по ММА Г-н Любен Джубрилов.

Американецът Крис Кормиер, който е един от топ културистите в света и страстен фен на бойните спортове и американския футбол с интерес посети семинара в Бургас. Той пристигна в морския град по покана на местна красавица и гостува на традиционния бургаски турнир по културизъм.

 

„Не бях виждал Гилбърт на живо, това момче е като тайфун на ринга. Гледал съм само малко видео в интернет и това е”, сподели Кормиер. От своя страна Гилбърт Айвъл, който лично е присъствал в залата преди години когато Крис Кормиер печели първо място на Гран При на Холандия по културизъм, остана приятно впечатлен от домакинството и новото си запознанство в Бургас. „В Холандия не успях да се запозная с Крис, много се радвам, че най-после стиснах ръката му”.

Chris Cormier

По всяка вероятност Крис Кормиер ще гостува на предстоящата Гала вечер по смесени бойни изкуства, която този път ще се проведе в Пловдив. Той ще се отправи за града под тепетата в четвъртък.

 

 

На последната снимка - Гилбърт Айвъл и президентът на Българската Федерация по ММА Г-н Любен Джубрилов.

Източник: Gong.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес