Зареждане

Виделин Видев срещу Бранко Бабачев в Twins MMA 10

Виделин Видев срещу Бранко Бабачев в Twins MMA 10
Публикувано на: Април 22, 2015 в 18:15 ч

Виделин Видев е звездата на пловдивският боен клуб „Лаута Арми” . Неколкократен шампион по аматьорски ММА и Кикбокс. Започва своята състезателна кариера с Кикбокс и Муай Тай. Решава да вземе участие на ММА и става двукратен шампион на аматьорски ММА в Македония през 2012г. и в България през 2013г., където взима и купа за най-атрактивен състезател. На професионалния ММА ринг има 2 победи , които са постигнати преди финалния гонг. С подкрепата на огромна агитка привърженици на Локомотив Пловдив, атлетът отказа коравите си противници още в първи рунд. Но срещу бойци от София, до сега Виделин няма записана победа .

Сега на Туинс ММА-10 е решен да счупи каръка, който го преследва. Срещу него ще излезе боец който е във възходяща форма , но има сходен стил игра, което дава надежди на Видев за добър завършек. Срещу него ще се изправи столичния боец Бранко Бабачев, който е състезател по ММА и Самбо, висок 180 тежи 77кг, редовен участник и медалист от държавните първенства по бойно самбо. На профи ММА ринга има 4 победи. Освен профи ММА-мачовете, през миналата година той има и два мача на профи боксови гали и постигна две победи. Всичките му мачове до сега преминават основно в стойка въпреки , че започнал със Самбо. Участвал е на Туинс ММА в две категории до 84кг и до 77кг, за подготовката прави лагери с националните отбори по Кикбокс и Киокушин карате.

Двамата бойци с много сходни стилове на игра. Въпреки, че Бранко започва със Самбо, всичките му срещи протичат предимно в стойка. Очакванията за срещата са някой от двамата състезатели да постигне нокаут?!

TWINS MMA-10 на 8 май 2015г в София! Продажбата на билети стартира на 22.04.2015, в 11.00 часа, само в системата на Тикетпро. Само зрителите на зала"Христо Ботев" ще могат да се насладят на зрелищните двубои на живо! Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата!

Потвърдени срещи от файт картата на "TWINS MMA 10" до момента:
  • Никола Дипчиков vs Дани Митчел (Англия) до 84 кг
  • Валентин Бенишев vs Майкъл Брайтмън(САЩ) до 70кг
  • Виделин Видев vs Бранко Бабачев ) до 77кг

Очаквайте подробности за "TWINS MMA 10", както и детайли около всяка следваща потвърдена среща!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес