Зареждане

Валентин Бенишев срещу Андрей Барбероше на 2 април в София

Валентин Бенишев срещу Андрей Барбероше на 2 април в София
Публикувано на: Март 26, 2016 в 06:15 ч
 
На 2 април в град София ще се проведе дванадесета гала по бойни спортове Twins MMA.
 
Валентин Бенишев е многократен шампион по борба а , преди месец стана и шампион на България по Бойно Самбо. След титли по борбата, започва да се занимава с ММА.
 
 До момента на професионалния ринг има 11 професионални срещи и 11-те са завършвали с успех. Той е един от най-бързо развиващите се български бойци и в момента е невъзможно да му се намери противник в България. Валентин е решен да продължи победната си серия.
 
Срещу него излиза Андрей Барбероше от Молдова . Неговият брат Сергей вече се би на TWINS . Андрей е по-титулувания от двамата с повече международни успехи в Бойното самбо. Брат му остави добра следа в България, но Андрей е решен да вземе и победа над именит съперник, какъв то е Валентин Бенишев.
 
Билети за "Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" - гала вечер на бойните изкуства 
могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена – 15 лева.

Срещите до тук:
Деян Топалски срещу Данаил Йорданов по правилата на Шоотбоксинг; Борис Големечков срещу Йосиф Големечков по правилата на св.борба; Петър Владимиров срещу Живко Стоименов по TWINS правила; Диян Шкодров срещу Виктор Павлов по правилата на Комбат рестлинг; Валентин Вангелов срещу Валентин Руменов по правилата на Кудо; Петър Богаевски срещу Мартин Димитров по правилата на класическата борба; Пламен Бъчваров срещу Красимир Станев до 70кг. TWINS правила; Валентин Бенишев срещу Андрей Барбероше до 70кг. TWINS правила; Росен Димитров срещу TBA по TWINS правила; Марко Косев срещу TBA по TWINS правила.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес