Зареждане

Теодор Николов излиза срещу боец от Черна гора за титлата на ISFA

Теодор Николов излиза срещу боец от Черна гора за титлата на ISFA
Публикувано на: Юни 6, 2017 в 06:58 ч

Международната асоциация по смесени бойни  изкуства ISFA FLORIDA - USA нареди световната титла до 61 кг. да се проведе във  Враца.

Събитието е на 24 юни  от 21 часа в спортната зала на  местната Природо-математическа гимназия „Акад. Иван Ценов“.

Този мач трябваше да се  играе в САЩ, но Международната асоциация я възложи на президента си за Европа –  врачанинът Христо Илиев и на неговия партньор Емил Казаков, който е шеф на  съдийската комисия.

Врачани ще се насладят на истински спектакъл на  смесените бойни изкуства. Двамата  партньори казаха, че  оценяват високата оценка дадена им от САЩ и мача за  световната титла да се проведе в България. Мачът ще е между Теодор Николов-Бореца и Небойша  Богданович.

Боецът от Черна Гора Небойша Богданович е Световен Шампион по ММА на Международната лига MFC в категория до 61 кг., доста бърз и агресивен боец, добър в стойка и борба. Бързите му удари и ловкото влизане са негов специалитет.

Българинът Теодор Николов - Бореца е Световен шампион по ММА на английската лига  LFC до 61 кг. и многократен шампион по борба на България. Теодор е изключително бърз и опитен състезател, който може да нокаутира и пребори опонентите си без да се усетят.

Елате на 24 юни във Враца да подкрепите българският боец и България за Световната Титла на ISFA.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес