Зареждане

Ruse Fight Night 1 - Валери Великов срещу Георгос Цилидис

Ruse Fight Night 1 - Валери Великов срещу Георгос Цилидис
Публикувано на: Ноември 20, 2014 в 17:15 ч

Четвъртата среща за Гала вечерта в гр. Русе - Ruse Fight Night, която ви представяме е Валери Великов/Русе/ срещу Георгос Цилидис/Гърция/.

Георгос Цилидис е шампион на Гърция по граплин от школата на един от най-добрите треньори на южната ни съседка Димитриус Димитриу. Цилидис има 5 мача в професионалната си ММА кариера, от които три са победи. Последните няколко години гърка набляга на тренировките от стойка и това комбинирано с уменията му на земя го прави един опасен и непредвидим противник.

Боецът от Русе - Валери Великов е внук на един от най-добрите треньори по джудо на България, Валентин Петров, човек създал много шампиони в дългогодишната си кариера. Валери Великов е неколкократен шампион по джудо, шампион е на българия по ММА, медалист от Световното ММА първенство в Русия. Валери започна професионалната си кариера в ММА през 2011 година и от тогава има в статистиката си 4 победи и нито една загуба.

Този мач се очертава, като един от най-интересните на Гала вечерта RFN-1.

Списък на срещите за  Ruse Fight Night -1:

Емил захариев/Русе/  срещу  Христо Йорданов/Пазарджик/
Костадин Енев/Русе/  срещу Павел Филимонов/Варна/
Пепи Иванов/Русе/ срещу Теодор Николов/София/
Валери Великов/Русе/ срещу Георгос Цилидис/Гърция/

Oчаквайте скоро и останалите срещи.

Напомняме, че професионалният турнир по ММА - Ruse Fight Night -1 ще се проведе на 12 декември в град Русе, зала "Дунав" и е с начален час от 19.00ч. Билетите ще бъдат с цена 15лв. и ще бъдат пуснати в продажба последната седмица.
   
Очаква ни едно интересно спортно шоу на 12 декември в зала "Дунав", град Русе. Началният час на турнира е 19.00.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес