Зареждане

Резултати от състезанието по смесени бойни изкуства MaxFight-26

Резултати от състезанието по смесени бойни изкуства MaxFight-26
Публикувано на: Февруари 12, 2012 в 15:14 ч

красимир младенов mma bulgaria

В препълнена зала на хотел „Флоримонт” в Банско и дъжд от ключове протече „MAXFIGHT 26”. Победа с технически нокаут в първия мач от вечерта постигна 77-килограмовият Георги Василев, който се оказа по-бърз от македонеца Спасе Алтанджиев. Красив мач сътвориха 60-килограмовите Роберто Петров и Димитър Костов. Този мач се отличи с равностойно начало и приключи в полза на Роберто Петров, който ловко приложи задушаване на опонента си.


В категория до 93кг хасковският представител Витали Бандурски победи с гилотина Георги Георгиев от Ловеч. Единайста победа в ММА кариерата си и все още без нито една загуба записа бургаския майстор Георги Стоянов – Станчев. В категория до 70кг, той победи лесно с ключ на ръката македонеца Димитър Спасов.


Интересен мач реализираха японецът Кейсон Чен и русенския боец Станислав Енчев. Българинът постигна победа с отказване на противника, което по-късно Чен обясни с болезнена травма, от която не е издържал на ринга. Победителят от нашумелият турнир от близкия изток „Панкрейшън” на практика е пристигнал в България със счупено ребро. „Счупих ребро малко след като потвърдих че ще се бия в Банско, не можех да откажа след това.” – обясни японецът след срещата.


Победа над турския опонент Елван Али постигна и любимецът на публиката Красимир Младенов – Бореца. Али, който е шампион на Турция по борба и бе поне с 6 килограма по-тежък и с 15 см по-висок от българския боец излезе на ринга уверен в победата си. Красимир Младенов триумфира с ключ армбар, а след мача сподели, че не е срещнал сериозна съпротива от опонента си и е очаквал победата.


Лесна победа със задушаване постигна Росен Димитров – Близнака, над македонеца Борче Ивановски, който се качи на ринга твърде респектиран от опитния Димитров. Овациите на публика допълнително обезкуражиха македонския боец, който по никакъв начин не затрудни българския шампион по ММА.


Веднага след турнира в Банско, екипът на „MAXFIGHT” се заема с подготовката на следващото мероприятие от календара. Градниозния „MAXFIGHT 27” ще се проведе в столичната зала „Арена Армеец” на 24 март. 

1. Георги Василев /София/ победи Спасе Алтанджиев /Македония/с ТКО
2. Роберто Петров /Дупница/ победи Димитър Костов /Варна/ с задушаване  
3. Витали Бандурски /Хасково/ победи Георги Георгиев /Ловеч/  с гилотина
4. Георги Стоянов-Станчев /Бургас/ победи   Димитър Спасов /Македония/ с ключ на ръката 
5. Станислав Енчев /Русе/ победи  Кейсон Чен /Япония/  с отказване на противника 
6. Красимир Младенов /София/ победи  Елван Али /Турция/   с армбар
7. Росен Димитров /София/ победи  Борче Ивановски /Македония/  с задушаване 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес