Зареждане

Никола Дипчиков срещу Роберт Оганесян в TWINS MMA 8

Никола Дипчиков срещу Роберт Оганесян в TWINS MMA 8
Публикувано на: Декември 1, 2014 в 12:05 ч

Росен Димитров и Никола Дипчиков с гръцки опоненти, така международните срещи на Туинс ММА-8 стават три и галата се превръща в своеобразно събитие България срещу Гърция.

Никола Дипчиков започва да тренира самбо и джудо ,след което се преориентира в към ММА. Завършил е Национална спортна академия и работи като фитнес инструктор. Дебютира в ММА с две международни срещи в тежка категория във веригата М-1, в последствие преминава в полу-тежка до 93кг. на професионалния ММА-ринг има 11 победи. Играта му в стойка е една от най-силните му страни. Забележително е ,че единадесетте му победи са винаги в първи рунд . Тази година записа и първа победа на профи боксов мач. След редица тренировъчни лагери и консултации със специалисти, реши да премине в по-ниската категоря до 84кг. На 13 декември, Никола за пръв път в ММА-кариерата си ще участва на тази категория и ще разберем как се справя срещу един от водещите гръцки състезатели

Неговия противник на 13 декември ще бъде Роберт Оганесян който е шампион на Гърция по Бокс за 2013г и шампион по Кикбокс за 2012г. Тези неговия умения му носят успех на ММА-ринга, където има 5 победи, една от които видяхме тази година срещу друг наш водещ състезател Николай Алексиев. Оганесян победи за една минута и четиридесет и шест секунди, след отлични комбинации от удари , завършени със гилотина на земята. Той показа, че е комплексен състезател, който може да се бие на всички дистанции. Победи шампиона на ММА веригата GFO с нокаут и в момента е един от водещите състезатели в категория до 84кг. Смята ,че успешната му серия срещу български състезатели ще продължи и на 13 декември. Идва в София с голям треньорски щаб и съотборници, които също ще се бият на Туинс ММА-8.

Очаквайте още зрелищни срещи на Туинс ММА-8 на 13 декември 2014г. зала „Христо Ботев” в София от 20.00 часа.

Антон Бранков срещу Стефан Петров до 70кг
Александър Илиев срещу Бранко Бабачев до 77кг
Павел Георгиев срещу Янко Борисов до 77кг
Лазар Тодев срещу Камен Георгиев тежка категория
Евагелос Харос срещу Валентин Бенишев до 70кг
Никола Дипчиков срещу Роберт Оганесян до 84кг

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес