Зареждане

Националния турнир по аматьорски ММА ще се проведе утре

Националния турнир по аматьорски ММА ще се проведе утре
Публикувано на: Април 20, 2012 в 15:45 ч

Утре, 21-ви април, ще се проведе големия национален турнир по аматьорски ММА, организиран от клуб Real Pain с президент Христо Христов и зала Lonsdale.

За пръв път в състезание от този тип ще се раздават парични награди. Общия награден фонд е 3000 лв.

Състезанието ще се проведе вътре в залата на два високи ринга, като ще бъдат предвидени пейки за публиката в обновената зала Lonsdale.

lonsdale зала

На състезанието ще присъства и UFC боеца Станислав Недков, който в момента събира отбор за двустранната среща между България и Русия по ММА другия месец.

Освен големия награден фонд за аматьорско състезание, от клуб Real Pain са приготвили още една изненада - първенците в категориите си и най-атрактивните състезатели ще получат официална покана за участие в едно от най-професионалните MMA състезания правени у нас - Real Pain Challenge (RPC), което ще има две издания тази година - през септември и декември в София.

Всеки желаещ може да участва в националното първенство. Той трябва задължително да се яви от името на клуб. Таксата за участие е 20 лв. Задължителна е и спортната застраховка за деня на събитието. Началото на кантара за бойците е от 9:00 часа сутринта. Правилника може да намерите в сайта на клуб Real Pain.

Зала Lonsdale е една от най-модерните и добре оборудвани зали в България с три ринга и голямо татами, както и отделен фитнес. За състезателите ще бъде осигурена съблекалня, както и чували и допълнителен ринг за загрявка. Залата се простира на площ от 800 кв.м. Адреса на зала Lonsdale е на бул. Цветан Лазаров 4-8, като с автомобили се влиза през входа с бариерата за борса "Къра".

lonsdale боксов клуб адрес карта

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес