Зареждане

Двустранен ММА турнир между България и Русия - стани част от отбора

Двустранен ММА турнир между България и Русия - стани част от отбора
Публикувано на: Април 16, 2012 в 17:33 ч

На 25-ти май в град Ростов на Дон, Русия, ще се проведе двустранна среща по правилника на смесените бойни изкуства (MMA) между България и Русия. До два месеца след това ще се проведат и срещите реванш, този път в България. Това съобщиха българският ММА състезател и участник в UFC, Станислав Недков и неговият мениджър Камен Попов.

Русия ще бъде представена от състезателите на отбора на Легион. Руският отбор се е доказал неведнъж на международни състезания от веригата на M-1 Challenge.

В тази връзка предстои набирането на ММА състезатели, които да представляват България.

Всички разходи за самолетните билети, хотела и храната се покриват от организаторите, като в допълнение за участие на всеки боец се полагат 500 евро, а при записана победа хонорарът става 1000 евро.

Станислав Недков и Камен Попов дават шанс на всеки доказал се състезател да изпрати заявката си за участие, а одобрените ще заминат в края на май за да направят своите двубои в Русия.

За да кандидатствате за включване в българския отбор, моля изпратете e-mail на [email protected], който да съдържа:
вашето име
дата на раждане
килограми
статистика и участия в състзезания
клуб
както и снимкови или видео материали от вашите тренировки или участия по състезания, ако има налични такива

Станислав Недков и Камен Попов ще бъдат гости на Националното първенство по аматьорски ММА, което ще се проведе на 21-ви април в зала Lonsdale и ще наблюдават участниците за потенциални състезатели в професионалния турнир. Всеки който има въпроси относно състзанието, може да попита лично г-н Недков идната събота.

Руските опоненти вече са известни. Може да проверите статистиката им в сайта на клуба или директно в официалната статистика на Sherdog:
-70 Токарев Александр
-77 Абдулжалилов Рамазан
-84 Алибулатов Артур
-93 Корнев Сергей
+93 Султанов Ахмед

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес