Зареждане

Maxfight 33 през август – традиционно в Амфитеатър Арена в Свети Влас

Maxfight 33  през август – традиционно в Амфитеатър Арена в Свети Влас
Публикувано на: Юли 29, 2013 в 18:29 ч

За пета поредна година амфитеатърът в комплекс „Арена” в курорта Свети Влас е домакин на най-големия български турнир по ММА от веригата „Maxfight”.

Събитието до луксозното пристанище Марина Диневи е традиционно и всяко лято на 2 август събира хиляди фенове на бойните спортове. През отминалите години гости на турнирите „Maxfight” в амфитеарът „Арена” бяха актьорът Долф Лундгрен, ММА бойците Гилбърт Айвъл, Джеф Джокера, Шони Картър, един от най-добрите треньори от Холандия Берт Копс, гости от САЩ, Русия, Израел, Франция, Румъния, Турция и др, както разбира се родни звезди. Сред тях не веднъж патронът на турнира Хирсто Стоичков, шампиони във всички бойни спортове практикувани в страната.

33-тото издание на „Maxfight” също е с интригуваща файт карта.

От общо осемте професионални сблъсъка на ринга, пет ще бъдат мачове с международно участие. Сред бойците  в „Maxfight 33” са едни от най-добрите родни състезатели, претенденти за колан в категория до 84кг Деян Топалски от София и русенския пластик Николай Алексиев.

На ринга в Свети Влас обаче двамата ще срещнат различни съперници от чужбина. Сред участниците в „Maxfight 33” е и носителят на титлата в категория до 70кг Георги Стоянов – Станчев. Внукът на легендарния олимпийски шампион Никола Станчев ще срещне на ринга гръцки опонент.

Другият носител на шампионски пояс „Maxfight” Сотир Кичуков ще се изправи срещу представител на граплинг школа от Италия.

В кулминация на вечерта ще се превърне сблъсъкът между конгоанския боец Нкаилу, който живее от дълги години в Испания със световния шампион по бойно самбо Росен Димитров-Близнака.

Ето пълната файт карта на „Maxfight 33”:

1.    70кг.    Денис Ахмедов (Варна) срещу Костадин Енев (Русе)
2.    77кг.    Атанас Добрев (Варна) срещу Даниел Стоичков (Дупница)
3.    77кг.    Владимир Павлов (София) срещу Петър Тонев (Хасково)
4.    66кг.    Павлидис Алексис (Гърция) срещу Георги Стоянов (Бургас)
5.    84кг.    Морулис Стаматис (Гърция) срещу Николай Алексиев (Русе)
6.    84кг.    Ернесто Навес (Испания) срещу Деян Топалски (София)
7.    62кг.    Рикардо Кумани (Италия) срещу Сотир Кичуков (Поморие)
8.    77кг.    Нкаилу Кунгу (Конго) срещу Росен Димитров (София)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес