Зареждане

Камен Георгиев излиза срещу шампион по карате в ММА състезание тази събота

Камен Георгиев излиза срещу шампион по карате в ММА състезание тази събота
Публикувано на: Септември 17, 2014 в 18:55 ч

Един от ветераните в българския ММА, Камен Георгиев ще излезе срещу опитния сръбски боец от Белград, Милан Смирнович в категория до 93 кг на състезанието ММА Арена, което ще се проведе тази събота, 20 септември в град Пазарджик.

Георгиев е един от най-опитните състезатели по ММА у нас, като преди броени дни спечели поредното си златно отличие на световната купа по бойно самбо.

Неговият опонент също обаче има стабилен опит зад гърба си - Смирнович е шампион по карате и шампион в аматьорския правилник на ММА. Статистиката му при професионалистите е 6 победи и 1 загуба. Сърбинът се готви под ръководството на Борко Стоянович от "Геогенес ММА Файтинг".

Друг атрактивен боец от галавечерта, Вайс Сайфи от отбора на "Gladiator Bokido" получи нов опонент дни преди състезанието. Боецът ще се изправи срещу Пеньо Гатевски.

Състезанието ММА Арена ще се проведе в спортна зала "Васил Левски" в град Пазарджик на тази събота (20 септември) от 20:30. Билетите са по 10 лв. и могат да бъдат закупени на входа на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес