Зареждане

Камен Георгиев и Тони Маркулев с победи в ММА състезние в Сърбия

Камен Георгиев и Тони Маркулев с победи в ММА състезние в Сърбия
Публикувано на: Септември 22, 2013 в 14:00 ч
Снимка: Footbal24.bg
Камен Георгиев записа победа с нокаут още в първата минута при двубоя си срещу Марко Радулович (Белград) шампионата по ММА и кикбокс, който се проведе вчера в Димитровград, Сърбия.

Георгиев беше участник в главната среща на вечерта. Той стигна до победата след силно маваши гери и само бързата намеса на българския рефер Галин Танчев, койот извади езика на сръбския състезател след нокаута, предотврати по-тежки последици.

Българинът Тони Маркулев, който също участва в състезанието, победи с технически нокаут Драгомир Илиев (София) след серия от тежки удари на земята.

Треньори на бойците бяха Пейо Мариноски и Нурал Назмиев - Маджара, който поради получена контузия не можа да вземе участие и като състезател.

В залата имаше над 1500 човека, като 200 от тях бяха пътували от България, за да гледат ММА двубоите. Сред тях бяха ММА състезателите Борислав Иглев и Валентин Бенишев, шампионите по бокс от миналото Петър Стоименов и Емил Кръстев.

Галин Танчев беше главен рефер на ММА срещите, а заместник-председателя на българската федерация по таекуондо WTF, Петър Палазов, съдийстваше на двубоите по правилника на K-1.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес