Зареждане

Изявление от Cage of Glory: Ronny Alexander отпада от участие в турнира, приет е в болница

Изявление от Cage of Glory: Ronny Alexander отпада от участие в турнира, приет е в болница
Публикувано на: Юли 5, 2013 в 12:15 ч

Организаторите на Cage of Glory дадоха изявление относно отпадането от участие на една от звездите на вечерта - Ronny Alexander.
 
Венецуелският състезател Рони Александър, който трябваше да вземе участие на 13 юли в Обзор в гала-вечерта по ММА "Cage of Glory 4" е постъпил вчера по спешност в болница след рязко влошаване на здравословното му състояние. Рони е хоспитализиран в Правителствена болница, към момента е контактен и в добро общо състояние, предстоят допълнителни изследвания за установяване на точната причина за влошеното му здраве. Той няма да може да вземе участие в "Cage of Glory 4", предстои промяна във файткартата на ивента.

Екипът на "Cage of Glory 4" изказва своите пожелания за бързо възстановяване на Рони Александър и го кани за официален гост на "Cage of Glory 4" на 13 юли.
 
Alexander трябваше да се бие първо с Георги Валентинов, който обаче получи контузия и бе заменен от опитен руски състезател. Проблемът с контузиите обаче както се вижда не остави на мира участниците в главния двубой, като сега и венецуелецът отпадна от срещата. Той пристигна в началото на седмицата в София, където планираше да привърши подготвителния си лагер преди участието му в турнира.

Cage of Glory 4 ще се проведе на 13-ти юли в гр. Обзор. Очаквайте повече информация коя ще е главната битка на вечерта, която да замести участието на Alexander.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес