Зареждане

Гала вечер по ММА в София, Зимен дворец, 21 май, 19.30 ч.

Гала вечер по ММА в София, Зимен дворец, 21 май, 19.30 ч.
Публикувано на: Май 15, 2010 в 11:18 ч

За първи път в историята на смесените бойни изкуства в България, професионална гала вечер по ММА ще се излъчва в национален ефир. Благодарение усилията на президента на "MAXFIGHT", г-н Любен Джубрилов и на целия екип, ще имате възможност да наблюдавате цялото шоу по телевизия bTV. Това е признание за работата, която се върши от екипа на MAXFIGHT и голяма крачка в развитието на ММА в България

 

Събитие от такава величина все още не е правено в България. Екипа, който подготвя продукцията се състои от повече от 60 човека. Надяваме се всички зрители в залата и пред телевизионните екрани, да останат приятно изненадани. 

 

Европейският шампион по жиу-житцу и граплинг и многократен шампион на Гърция, 93-килограмовият Андреас Михалидис, ще пристигне за участие в състезанието. Техничният представител на южната ни съседка ще срещне за съперник не по-малко атрактивния русенски боец Емил Захариев. Президентът на продуцентска къща “MAXFIGHT”, г-н Любен Джубрилов, пък ще даде премии на най-атрактивните бойци на предстоящото бойно шоу. Съдийската бригада ще има за задача да определи боецът реализирал „най-красив ключ”, както и победата с „най-добър нокаут”. Премиите ще са в размер на 1000 лева.

 

Джубрилов и екип за пореден път очакват чуждестранни гости, сред които мениджъри от Англия, Германия и Гърция. На шоуто, което стартира от 19:30 часа в петък, ще присъстват и звезди като Армен Назарян, Николай Паслар, легендите в борбата Янчо Патриков и Валентин Йорданов, редица доказани състезатели по бойни спортове, а по всяка вероятност специален гост отново ще бъде и футболната звезда Христо Стоичков. Сред получилите покана за шоуто са спортният министър Свилен Нейков и неговата съпруга Румяна Нейкова, както и общински и областни представители от различни общини. В първите редици до ринга ще седне и ексдепутатката Юлияна Дончева, която ще подкрепя своя любим Станислав Недков-Стъки.

 

Вече са ясни и участниците в срещите. На ринга ще излезе и по-малкият от братя Захариеви, който също е носител на европейската титла по ММА и притежател на шампионския колан от турнир на световната верига WKN, както и европейска титла по граплинг. Поморийският национален боец Янко Янев – Нинджата ще се изправи срещу сръбския национален състезател Александър Вичкович. През отминалата година техничният гост от граничната ни съседка е записал три победи на профи ринга и едно равенство.

 

В категория до 77 кг. на ринга зрителите ще видят сблъсъка между родният ни шампион по борба, ММА национал и носител на титлата от турнир от веригата WFC Иван Иванов и шампиона от К-1 на Сърбия и ММА национал Джордже Берич. В един от най-колоритните сблъсъци очакван от медиите и феновете изключително атрактивният роден боец Атанас Джамбазов ще срещне на ринга 93-килограмовия техничар от Сърбия, Ален Доликанин. В кулминацията на вечерта, родната звезда в смесените бойни изкуства Станислав Недков ще се изправят срещу румънския боец Хелгиу Аугустин Еуген. Атрактивният 93-килограмов състезател води подготовка в една от най-добрите школи в Абу Даби, а този мач се очертава да бъде особено зрелищен и атрактивен.

 

Интересът към състезанието е огромен, билетите, както и ВИП-масите са почти на изчерпване.

 

 

Ето и срещите, в реда по който ще се проведат:

 

63 килограма

Сотир Кичуков срещу Борис Балев

 

70 килограма

Георги Стоянов (Станчев) срещу Евгени Парушев

 

+ 93 килограма

Борислав Иглев срещу Станислав Драков

 

65 килограма

Любомир Стефанов срещу Симеон Димитров

 

93 килограма

Светослав Самуилов Захариев срещу Дейвид Мишел

 

84 килограма

Светозар Савов срещу Слободан Янкович

 

77 килограма

 Иван Валентинов Иванов срещу Джордже Берич

 

93 килограма

Атанас Джамбазов срещу Ален Доликанин

 

67 килограма

Янко Янев срещу Александър Вичкович

 

93 килограма

Георги Тодорчев срещу Томислав Спахович

Емил Самуилов Захариев срещу Андреас Михалидис

Станислав Недков срещу Хелгиу Аугустин Еуген

 

75 килограма

Илиян Илиев срещу Мартин Калчев

 

 

Цена на билетите:

 

Сектор А – 10 лв.

Сектор Б – 15 лв.

Сектор ВИП – 35 лв. (столове до ринга)

Билети може да закупите от мрежата на TICKETSTREAM, всички каси на МТЕЛ, Office 1 Superstore, Техномаркет Европа, Orange center, всички каси на КейбълТел и Евроком, всички оторизирани представители на Puma, магазин "Nutrition Store SILA BG", ул. "Раковски" 176, София. 

 

Също така, можете да спечелите билет от екипа на ММА БЪлгария, като участвате в нашата томбола и отговорите на поставеният въпрос. За повече информация, моля погледнете тук:

 

https://mma.bg/resources/view/1/2495

 

За резервация на ВИП маси, моля обадете се на следните телефони: 0895 475 029, 0895 588 402.

 

 

Източник: БФММА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес