Зареждане

Белия бизон се закани на Грегъри Тони

Белия бизон се закани на Грегъри Тони
Публикувано на: Септември 25, 2008 в 19:06 ч

Франсоа Бота - Белия бизон (ЮАР), се закани на своя бъдещ съперник Грегъри Тони още с пристигането си в България. Двамата ще се срещнат на силната галавечер WFC 6, която ще се проведе в събота в столичния Зимен дворец. Битката ще бъде в тежка категория.

Francois Botha

„Ще го размажа", закани се южноафриканецът, който е бивш световен шампион по бокс в тежка категория.

 

Белия бизон се настани безпроблемно в хотел „Феста", а тази вечер от 19:00 часа ще даде пресконференция.

 

Организаторите са подготвили още много изненади на феновете. В основния мач на вечерта Любомир Геджев ще стане първият българин, който ще се бие за Световна титла в свободните боеве. Той ще спори за пояса в средна категория. Негов съперник ще бъде изключително класният французин Жан Пол Леног.

 

Специално за шоуто ще пристигнат и двама специални гости. Първият от тях е Сергей Харитонов (Рус), който преди броени дни се завърна на ринга с победа в двубой от престижната верига Dream. Той е член на клуба „Голдън глори", където тренират шампионът на К-1 Семи Шилт, суперзвездите Стефан Леко, Халид Араб, Ерол Зимерман, Ники Холзкен, Алистар Овереем и др. Освен него в София ще дойде и световният шампион по муай тай Сирил Абиди, който има доста мачове в К-1, включително и победи над трикратния носител на титлата Петер Аертс. Той ще бъде в ъгъла на Грегъри Тони за мача му с Франко Бота.

 

Билетите за галавечерта са по 30 лв. Те се разпространяват по електронната мрежа "eventim". Специално за шоуто ще пристигне екип на „Eurosport", който ще заснеме мачовете и ще ги излъчи в предаването „Боен клуб".

 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес