Зареждане

Анита Доганова излиза само и единствено за победа в SFC 5

Анита Доганова излиза само и единствено за победа в SFC 5
Публикувано на: Юни 3, 2017 в 16:15 ч

ММА състезанието SFC 5: Unbreakable Spirit ще се проведе в неделя, 4-ти юни, на жълтите павета на площад Батенберг в центъра на София.

Организаторите обещават пищно шоу и правят голям жест към родната публика - входът за зрители ще е свободен и всеки желаещ ще може да наблюдава оспорваните битки в клетката под открито небе.

Една от тези битки, която се очаква с интерес е двубоя между българската топ състезателка Анита Доганова и рускинята Luiza Kharchenko.

Анита е фокусирана изцяло върху предстоящата си среща, чувства се отлично и е напълно готова за битка.
 
"След като починах една седмица след мача ми в Германия през месец Април, имах един месец за подготовка. Тя премина изцяло в София под ръководството на едни от най-добрите треньори по муай тай и граплинг."

Kharchenko е доста опасен противник. Тя е бронзов медалист от шампионата по джудо на Русия, майстор на спорта по самбо. От 12 години тренира е в залата и по състезания.

Това обаче не смущава българската състезателка, която е напълно уверена в уменията си.
 
"Знам че има опит в джудото и самбото. Представителка е на руската школа - от Ахмат. Както вече казах готова съм за нея."

След тежката подготовка и предстояща битка Анита има намерение да направи кратка почивка, преди да се впусне в нови предизвикателства в клетката.
 
"След тази битка ще се отдам на заслужена почивка през летните месеци заедно с моя приятел."

Ако искате да подкрепите Анита Доганова и да станете част от невероятното шоу на SFC 5 заповядайте тази неделя на площад Батенберг - вход за зрители: свободен, а ако искате да се насладите на шоуто от първите редове, ВИП билетите са в продажба на касите на ticketportal.bg и eventim.bg.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес