Зареждане

Nate Marquardt свободен от договора си с BAMMA

Nate Marquardt свободен от договора си с BAMMA
Публикувано на: Януари 14, 2012 в 12:30 ч

 

 Беше бързо и безболезнено.

Nate Marquardt  бе освобеден от договора си с BAMMA. Той поиска анулирането и го получи мигновенно.Това означава, че „ The Great” създаде впечатляващия стац от нула победи и нула загуби, за времето си във федерацията.
MMA-Bulgaria ви разкрива повече детайли:

Според мениджъра на Marquardt, Lex McMahon, звеното на BAMMA, позиционирано в Обединеното кралство, се съгласило да освободи боеца от договора му, следвайки решението на организацията да отложи деветия си ивент от 11 февруари, за 24-ти март.
Marquardt бе плануван за среща с Yoshiyuki Yoshida, в главния ивент на BAMMA 9, за титлата в средна категория.
Това е вече, втория път в който BAMMA, отлагат промоционалния дебют на Marquardt, след като първоначално бе насрочен за декемви миналата година.


 Не можем да го обвиняваме, че не му се чака повече за да влезе в битка. В крайна сметка, той не се е състезавал професионално от 19 март 2011, когато победи Dan Miller на UFC 128, чрез съдийско решение.

Говорейки за това, се връщаме на кампанията „Върнете Nate”, изразяваща се в опити да се убеди UFC президента Dana White, да прости на Marquardt за прегрешенията и да му разреши да се върне в света на широко-промотираните боеве.

Възможно ли е ?

Едва ли

Ако си спомняте, Marquardt бе освободен, след като се установи, че нивата на тестостерона му са твърде високи, и бе изтеглен от главния ивент на UFC по Versus 4, ноща преди него.
Скандала бе огромен и White, бясно го изгони от федерацията, заявявайки, че никога никога повече, няма да го видим в клетката.

Все пак, времето лекува всяка рано, за това следете сайта на MMA-Bulgaria, за да разберете новостите около Marquardt и неговата ММА кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес