Зареждане

Browne си го върна на Lewis за нападките в домашно насилие

Browne си го върна на Lewis за нападките в домашно насилие
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 14:00 ч
 
Негативната част на заканите и смелите обещания е, че ако не ги подкрепите с действия, оставяте себе си широко отворени за подигравки от почти всички.
 
След като Derrick Lewis загуби с TKO от Mark Hunt в основното събитие на UFC Fight Night 110 в Окланд, Нова Зеландия, Travis Brown се обърна към Instagram за да се подиграва на "The Black Beast", заради разпространяваните по-рано към него неверни клевети.
 
Вижте:

 

@thebeastufc

A post shared by travisbrownemma (@travisbrownemma) on



Всъшност, преди битката на Travis и Derrick в UFC Fight Night 105 по-рано тази година, която Lewis спечели във втори рунд след нокаут, "The Black Beast" направи всичко по-силите си, за да изнерви Browne до краен предел. Lewis обвини "Hapa" в домашно насилие и напомни на аудиторията за случай от 2015-та година, в който Browne беше обвинен точно в това от бившата си съпруга.
 
Все пак, въпреки че никога не бяха повдигната юридически обвинения, Lewis не спря да дразни Browne дори и след като битката вече беше свършила. Той също загатна, че това може да се случи и с бъдещата жена на Travis - Ronda Rousey.
 
След загубата си от Hunt, Lewis разкри, че вероятно ще се откаже от спорта, нещо което Travis намери за напълно нормално, тъй като Derrick "нямал сърце за битки". Но ако "The Black Beast" остане в играта, "Hapa" няма да се зарадва на нищо повече, отколкото на реванш срещу него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес