Зареждане

Brett Rogers хули Shamrock и Kimbo

Brett Rogers хули Shamrock и Kimbo
Публикувано на: Август 28, 2008 в 17:35 ч

Въпреки че беше пренебрегнат и няма да излезе срещу Kimbo Slice, Brett Rogers не таи омраза към EliteXC.

 

Всъщност всичкия гняв сега е насочен срещу Kimbo и обявеният за негов опонент, звездата от UFC Ken Shamrock.

 

Омразата между Brett и Kimbo е още от май месец, когато Brett казва на Kimbo, че победата му над James Thompson е "боклук". За малко не се стига и до саморазправа, но състезателите са разтървани.

 

Въпреки обещанията от EliteXC да има двубой между Kimbo и Rogers, той няма да се състои поне за сега. Организацията постави като опонент на Kimbo - Shamrock за 4-ти октомври.

Brett Rogers

"Колкото до EliteXC - това е нашия дом," казва Rogers. "Ние всички се радваме, че сме част от EliteXC, CBS и Showtime. Радваме се да сме част от един от най-бързо растящите промоутъри на света. Горди сме, че сме част от шоу, което се отнася с любов и уважение към бойците си и не се страхува да ги пуска и по други турнири."

 

Обаче неговия тон се променя, когато говори за Shamrock и Slice.

 

"Относно 4-ти октомври - това беше моя битка. Shamrock, с неговото гигантско его се набута за да вземе част от Kevin. На 103 годишна възраст Ken ме избута от мястото, което си бях заслужил - срещу шампиона от Youtube. Единствено се надявам Ken да победи Kimbo и да заслужи прякора си "Most Dangerous Man" и да се премести в някоа изложба за MMA динозаври."

"Ако Ken бъде победен от Kevin, последния ще се надуе още повече. Този пич е по-измислен от Саскуоч, Чупакабра и еднорога взети заедно. Kevin е черния Йети."

 

"Kevin избра стареца вместо новото попълнение; миналото вместо бъдещето. Но отлагането само ще влоши положението му. Вече не е само бизнес. Уличните му боеве може да са яки за интернет и за тъпаците, които си мислят, че това е нещо; но, синко... Brett идва от Cabrini Green; най-опасните 12 пресечки в America. Сравнени с твоята улица тя е като "Улица Сезам". Затова давай, бий се срещу Tank Abbott и Shamrock. Защо не се биеш и срещу Keith Hackney, Harold Howard, Fred Ettish и останалите от Джурасик MMA? Затова играй си твоята игра, но когато звънеца бие въпроса ще е само един - ще си насочен към пода или към осветлението на ринга?"

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес