Зареждане

Bisping: Възходът на Silva ще спре

Bisping: Възходът на Silva ще спре
Публикувано на: Юли 28, 2008 в 16:51 ч

Anderson Silva заздрави позицията си като еидн от най-добрите бойци в света благодарение на невероятние нокаут над James Irvin миналия уикенд.

 

Въпреки че се справи доста добре при дебюта си в леко-тежката категория, той ще се върне обратно в старата си категория, където ще трябва да защити титлата си срещу британеца Michael Bisping. Според последния на Silva ще му е трудно да сменя постоянно теглото си за участия и в двете категории.

"Не мисля, че Anderson Silva ще успее да спечели титлата в леко-тежката категория и защити тази в средно-тежката едновременно. Според мен трябва да си избереш и придържаш само към една категория. Не може да се местиш нагоре и надолу постоянно. Не ме разбирайте погрешно - може да бъде направено - но е много, много трудно и не мисля, че той може да се справи. Anderson Silva е невероятен боец, но не мисля, че ще успее. Той добре се би при средно-тежката затова, може би е по-добре да се изправи срещу Georges St. Pierre."

 

Bisping е в добра форма и трупа само победи след като се премести в средно-тежката категория миналата година.

 

"В момента Silva е в серия от победи и прави добри неща сега, но това не може да продължава вечно. Хората си мислеха, че Chuck Liddell е непобедим. Бойците имат силни моменти и изграждат самоувереност и това е добре, но не мисля че успеха на Anderson ще е завинаги."

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес