Зареждане

Удар в слабините на CroCop, прекрати двубоя между него и Overeem

Удар в слабините на CroCop, прекрати двубоя между него и Overeem
Публикувано на: Септември 24, 2008 в 14:08 ч

Битката между Alistair "Demolition Man" Overeem и Mirko "CroCop" Filipovic в Dream 6: Middle Weight Grand Prix 2008 Final, беше обявена за "несъстояла се", след нанесен удар в слабините от страна на холандеца.

 

Mirko "CroCop" Filipovic

 

За дълъг период от първия рунд, борбата беше на земята, като Overeem нанасяше крушета и чуковидни удари по отбраняващият се хърватин. Когато двамата отново се изправиха на крака, Overeem започна да нанася серия от удари с коляно в тялото на Mirko. Последният от тези удари, попадна в слабините на CroCop. Реферът спря мача, за да му даде достатъчно време да се възстанови.

 

След подновяването, Overeem незабавно започна да нанася още удари с коляно, като за пореден път Filipovic, беше ударен в слабините, което беше и причината да спре да се бори.

 

Overeem, получи жълт картон.

 

CroCop, получи медицинска помощ и беше повече от ясно, че се чувства крайно дискомфортно. От отбора на Filipovich, заявиха, че ударът е причинил изкачването на десният му тестис в тялото, след което той е останал там.

 

 Alistair "Demolition Man" Overeem

 

CroCop, не можа да продължи и битката между него и Overeem, беше обявена за "несъстояла се".

 

Специалният гост Fedor Emelianenko, поднесе цветя и на двамата, преди началото на двубоя. Това ясно показва, че победителят между тях, ще се изправи срещу Fedor на Нова Година. В неубедителния завършек на мача, е ясно кой ще бъде това. Overeem взе микрофона след края на двубоя и декларира пред всички, че той е номер едно в Dream и е готов да се изправи срещу всеки.

 

Двубоя между двамата, може да видите тук:

https://mma.bg/videos/view/285/dream-6-mirko-crocop-alistair-overeem-mma

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес