Зареждане

Три рунда по 5 минути в DREAM 12

Три рунда по 5 минути в DREAM 12
Публикувано на: Октомври 1, 2009 в 00:49 ч

 

Базираната в Япония промоция DREAM, накара ММА феновете и представителите на спортните медии, да повдигнат вежди, след анонсирането на новината, че в DREAM 12, което ще се състои този месец, двубоите ще се провеждат в шестстранна клетка, а не както до сега в традиционния за ММА промоцията, ринг. 

 

 

Вчера, от DREAM обявиха още няколко допълнителни промени за предстоящото събитие: рундовете ще са три, с продължителност  пет минути, а не два, както бе до сега.

 

DREAM 12 ще се проведе на 25 октомври в Osaka Castle Hall в Osaka, Япония. Събитието ще се предава на живо в  Северна Америка по HDNet.

 

Докато нововъведения бележат значителна промяна от типичните за DREAM правила, продуцента на организацията Keiichi Sasahara обяви, че новият формат ще се използва само веднъж в годината, по време на специалните събития на промоцията.

 

Sasahara определи нарастващото партньорство между DREAM и Strikeforce , като основна причина за приемането на нововъведенията и тяхното експериментално използване. Strikeforce също използва клетка и три рунда по 5 минути.

 

Официални представители от DREAM обявиха, че все още не е ясно как ще се точкуват двубоите в клетка. Към този момент, в Япония реферите точкуват всеки двубой като цяло (не рунд за рунд) и обявяват победител. В  Strikeforce и в другите промоции от Северна Америка обаче, точкуването се осъществява рунд за рунд, като се базира най-вече на завършека на двубоя, което определя и победителя.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес