Зареждане

От M-1 Global не искат Fedor Emelianenko да се бие с посредствени бойци

От M-1 Global не искат Fedor Emelianenko да се бие с посредствени бойци
Публикувано на: Декември 20, 2011 в 09:15 ч

А това прави много трудно да се намери добър противник на "The last emperor", защото най-добрите бойци в света имат договор с UFC. Договор който е равен на затвор според президента на M-1 Global Vadim Finkelchtein.

От М-1 са опитали да договорят двубой реванш между Fedor и първият човек, който го победи в ММА Fabricio Werdum, но всичко е пропаднало след подписването на нов договор на бразилеца с UFC и за сега остава като вариант за в бъдещето американеца Josh Barnett.

Ето какво заяви Finky:

"За нас е ключов момент да намираме опоненти от най-високо ниво за Fedor. Но всичко опира и до парите. Ако Ishii не се бе съгласил със сигурност нямаше да участваме в турнира на Dream. Да, можеше да излезне срещу друг боец, но нямаше да е на нивото на Fedor, а това щеше да е стъпка назад за нас. С всеки изминал двубой ще вдигаме нивото, това е планът ни. Запланували сме три двубоя: един в Русия, един в Европа и един в САЩ. Най-вече искахме мач реванш с Werdum, но той е заключен в затвора наречен UFC. Това ни постави в много трудена ситуация. Водим преговори с други бойци. Ще спомена само за Josh Barnett, но ще трябва да изчакаме да приключи Гранд При-то на Strikeforce в тежка категория за да видим дали ще може да направим този двубой.".

Какво мислите бойци? "Стъпка назад" да се бие срещу посредствени бойци? Но успя ли Fedor с представянето си през изминалата година ви убеди, че е много над това ниво?

Или срещу Ishii ще покаже защо е считан за най-великият ММА боец? 

fedor emelianenko mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес