Зареждане

Monson срещу Taktarov този месец в Русия

Monson срещу Taktarov този месец в Русия
Публикувано на: Април 4, 2016 в 12:00 ч
 
 След като от Bellator показаха, че ветераните в свободните боеве като Tito Ortiz, Kimbo Slice и Stephan Bonnar все още могат да предизвикат интереса на много от феновете на спорта, тенденцията се прехвърля и в Русия.
 
45-годишният Jeff Monson ще се изправи срещу шампиона Oleg Taktarov, 48-годишен, на 16-ти април в Battle on Sura 5 в Русия. Арената, в която ще се изправят двамата руснаци (Monson наскоро беше удостоен с руско гражданство), е с капацитет от 500 000 зрители.
 
"The Russian Bear" не се е бил от 2008-ма година, когато брутално надви Mark Kerr. От тогава стана актьор, известен с ролите си в National Treasure, Bad Boys 2, Predators, Air Force one и 15 minutes, като това са само част от заглавията, в които е взел участие. От 2012 оглавява руската федерация по смесени бойни изкуства. Всичките загуби на Taktarov са били посредством TKO или съдийски решения - никога не се е отказвал.
 
Moson не е прекъсвал своята кариера, а наскоро и победи украинеца Anton Lotkova във Fight Stars 2 на 19-ти март в Русия. "The Iceman" победи с характерния си "Monson Choke".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес