Зареждане

Melvin Guillard в нокаут след невероятен удар (Видео)

Melvin Guillard в нокаут след невероятен удар (Видео)
Публикувано на: Юни 2, 2017 в 12:30 ч
 
Падението на Melvin Guillard продължава, след като американецът записа нова загуба, този път след страховит удар с крак по време на събитието Kunlun MMA в Антай, Китай.
 
Guillard, чиито блясък го изкачи на върха на леката категория в UFC в момента се бие за доста по нискоразрядни организации като Kunlun MMA. Мелвин стигна до тук, след като записа 1 победа и 5 загуби  за WSOF и Bellator, откакто напусна UFC през 2013-та година. И ако това не е ужасяваща статистика.
 
Боговете на MMA решиха да поразят Guillard още веднъж. Този път техен инструмен бе перспективният руски боец Muslim Salikhov:
 
 
Не трябва да ритаме Guillard, когато той е на земята, но това е нещо, което трябва да го накара да преосмисли кариерата си. Каквото и да прави той, очевидно не работи и това му коства не само статистиката, но и тежки удари в главава, който могат да му докарат мозъчни травми.
 
Прекрасното нещо за Guillard обаче е, че той има качествата да бъде един от най-добрите в лека категория, когато се захване здраво за работа. Дори и в серията от загуби, в която се намира, не бих се обзаложил, че нещата немогат да се завъртят наобратно и той отново да се върне по върховете на класациите. Проблемът е, че времето изтича... на 34 години е, "Young Assasin" вече не е толкова млад.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес