Зареждане

Gegard Mousasi срещу Kyotaro в DREAM Dynamite!!

Gegard Mousasi срещу Kyotaro в DREAM Dynamite!!
Публикувано на: Декември 22, 2010 в 15:37 ч

Шампионът на ММА веригата DREAM и бивш шампион на Strikeforce в полутежка категория Gegard Mousasi (Армения) ще изиграе първия си мач по правилата на К-1 от две години насам в заклютителния турнир Dynamite!! на най-популярната кикбокс верига в света. Шоуто ще се състои на 31-ви декември в Япония. Негов съперник ще бъде носителят на шампионския пояс на К-1 в тежка категория Kyotaro (Япония). Двубоят ще бъде в 3 рунда по 3 минути.

 

 

Mousasi има само четири кикбокс мача, но е решен да тръгне по стъпките на своя колега в смесените бойни изкуства Alistair Overeem (Холандия). Холандецът спечели титлата на К-1 за 2010 г. след невероятно представяне във финалния турнир.

 

Kyotaro има 18 победи (4 с нокаут) и 4 загуби по кикбокс правилника. Той участва в заключителния турнир на К-1 за 2010 г., но отпадна на четвъртфинала от Semmy Schilt (Холандия).

 

Според слуховете Alistair Overeem също ще се бие на галавечерта Dynamite!!. Негов потенциален съперник е бившият кечист Bobby Lashley.

 

В шоуто ще има и два мача за титлите на ММА веригата DREAM. Marius Zaromskis (Литва) ще се бие с японската легенда Kazushi Sakuraba за пояса в полусредна категория. Bibiano Fernandes (Бразилия) и Hiroyuki Takaya (Япония) ще премерят сили за титлата в категория "перо".

 

Очаква се и френският ветеран Jerome Le Banner да се пусне в мач по правилника на ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес