Зареждане

Стоян Копривленскище се бие за шампионския пояс на MAX FIGHT 50

Стоян Копривленскище се бие за шампионския пояс на MAX FIGHT 50
Публикувано на: Май 13, 2022 в 19:23 ч
Най-успешният ни професионален кикбоксьор Стоян Копривленски ще участва в юбилейното 50-то издание на MAX FIGHT като този път мачът ще бъде битка за шампионския пояс в К1 в категория до 70кг. Бургаският талант, който от години живее и тренира в Нидерландия ще се изправи срещу опитния Максим Райлеан от Молдова, твърдо решен да победи на родна земя българинът с имидж и визия.

Престижният двубой за златния трофей всъщност е част от дългия боен календар от участия в които Стоян Копривленски стартира годината. Само за няколко месеца по-големият от братя Копривленски направи поредица от мачове в Румъния, Русия, Холандия и Германия. Те са част от дългата подготовка преди плануваният мач за титлата на световноизвестната организация „Glory“, с която 27-годишният Копривленски преподписа контракт.

До момента Стоян Копривленски притежава в своята професионална визитка 21 мача от които 16 победи и продължава да бъде част от екипът на "Mike's Gym" с наставник Майк Пасение

Копривленски е световен шампион по муай тай, четирикратен европейки шампион по кикбокс и муай тай и балкански шампион в К1.

32-годишният Максим Райлеан пък притежава завиден опит и актив от общо 61 професионални мача по К1, 44 победи 23 от които завършили със зрелищни нокаути. В богатата визитка на молдовецът са спечелини богат архив от световни купи и международни турнири в Молдова, Турция и Русия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес