Зареждане

Стоян Копривленски: Ще бъда готов да експлодирам и да спипам Jaraya в точния момент

Стоян Копривленски: Ще бъда готов да експлодирам и да спипам Jaraya в точния момент
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 04:31 ч
Стоян Копривленски (10-3, 4 KO’s) се отправя към Париж, където ще се изправи срещу Mohammed ‘The Destroyer’ Jaraya (64-7, 36 KO’s). Битката между двамата ще бъде в лека категория и ще бъде част от събитието GLORY 66, което ще се проведе на 22-ри юни. Копривленски е под номер 3 в ранглистата на лека категория и е с рекорд 3-3 в GLORY.  Битката няма да е лесна, защото Jaraya е корав опонент, но Стоян ще е готов да експлодира и да спипа своя опонент в точния момент:


Jaraya е добър боец. Той не се справи добре в полусредна категория и за него беше умно решение да се върне в лека категория. Очаквам един по-добър боец от този, който видяхме в неговите последни изяви в GLORY. Ключът в тази битка ще бъде в това, да наложиш своя стил. Аз съм по-висок и имам по-голям обхват. Ще използвам това мое предимство и ще атакувам от дистанция. 

Сигурното в тази битка, е че ще бъде експлозивна. Планирам да съм малко по-лек в тази битка, за да съм по-бърз. Ще бъда готов да експлодирам и да го спипам в точния момент. Ще атакувам в точния момент и това ще ми донесе победата. За мен всяка битка е трудна. Нека видим какво ще стане и после ще говорим за титлата. Тук няма лесни битки и не е като разходка в парка.


Вижте какво прави Стоян преди битката:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес