Зареждане

Стоян Копривленски с двубой на мега-събитие на GLORY в Япония

Стоян Копривленски с двубой на мега-събитие на GLORY в Япония
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
Българският кикбоксьор Стоян Копривленски е получил покана от GLORY за участие в следващия им турнир, който ще се проведе съвместно с японската организация RISE.

Събитието е планирано за 25-ти декември, което обаче за съжаление ще попречи на родните фенове на кикбокса да видят бургазлията в София на MAXFIGHT 52 както беше планирано.

"Въпреки голямото ми желание да защитавам титлата си на “Max Fight 52”, има неща, които не зависят от мен. От организацията, с която имам договор GLORY Kickboxing, бях повикан да взема участие в съвместната им гала вечер с “RISE” Япония," сподели Копривленски.


Extreme Fight Game RISE, известни повече само като RISE, са японска кикбокс организация от Токио и провежда събитията си в Япония. Те имат 9 категории за мъжете и 3 за жените и освен професионалните събития, поддържат и развитието на аматьорския кикбокс.

GLORY пък са базирани в Сингапур, макар че са най-престижната кикбокс верига в Европа.

Двете големи организации ще обединят сили за голямо бойно шоу на 25-ти декември.


В него Копривленски ще се изправи срещу местния боец Кайто Оно в битка от леката категория. 25-годишният Оно има шеметна статистика от 48 победи и само 6 загуби. 21 от победите му са с нокаут.

Копривленски пък е един от фаворитите на GLORY и любимец на феновете на организацията заради атрактивната си игра. Статистиката му е 18-6, като за последно участва в шампионска битка през октомври, която загуби след много оспорван двубой със съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес