Зареждане

Спокоен ветеран срещу наперен 21-годишен кикбоксьор (Видео)

Спокоен ветеран срещу наперен 21-годишен кикбоксьор (Видео)
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 18:00 ч
 
Способността да останете спокоен и хладнокръвен по време на битка може да се окаже ключово за вашия успех, независимо дали това се случва на ринга, в клетката или дори в ситуация на самозащита.
 
В тази кикбокс битка виждаме пример за това как един наперен млад боец се опитва да сплаши своя по-опитен противник, когато двамата се срещат в средата на ринга преди битката, но очевидно това има нулев ефект върху ветерана, съдейки по начина, по който битката се проведе.
 
Тази битка е от април тази година на събитието KRUSH и включва японския кикбоксьор Yasoumi Soda, който се изправя срещи своя доста по-млад противник Daiki Matsushita.
 
Опитвайки се да сплаши някой, който има над 20 професионални битки, не е най-добрата стратегия и изглежда по-скоро като загуба на енергия, особено когато двамата бойци са вече на ринга.
 
Що се отнася до борбата, бързо става ясно, че не само тактиката на Matsushita за сплашване има нулев ефект, но има и доста голямо несъответствие в уменията на двамата бойци.
 
Yasuomi Soda изглежда много по-техничен и завършен боец и бързо надделява над своя наперен противник и го сваля на земята в средата на първия рунд.
 
Не трябва да чакате много, за да видите края на срещата. Погледнете клипа по-доли, за да видите удара, с който Soda съкруши по-младия си противник.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес