Зареждане

Симеон Наковски за MTGP 33: Адреналин на макс!

Симеон Наковски за MTGP 33: Адреналин на макс!
Публикувано на: Декември 9, 2019 в 18:25 ч
Бойната година завършва ударно с кикбокс състезанието MTGP 33, което ще е третото гостуване на престижната организация в България.

Главната битка на вечерта ще бъде дългоочаквания реванш между Деян Топалски и Даниел Илиев - битка, която със сигурност ще взриви столичната зала "Универсиада" на 20-ти декември.

Вижте също: Дани Илиев фаворит срещу Топалски в MTGP 33

Организаторите вече обявиха двубоите в галавечерта и от видяното, можем да сме сигурни, че присъстващите ще видят кикбокс от най-високо ниво.

В събитието ще вземат участие български и чуждестранни състезатели.

Един от най-заредените с напрежение е шампионския двубой между Симеон Наковски и Ивайло Панев.

Симеон, който е изявен шампион на България във всички стилове кикбокс, идва след третата си победа на професионалния ринг, която записа през октомври в Grand Fight Arena 3. Бойният атлет не си даде дълга почивка и отново се хвърля в сериозно предизвикателство.

"Настроението ми преди едно от най-чаканите събития е супер. Всичко е наред и върви по план.

Подготовката върви чудесно и смятам, че съм на 100% готов да покажа най-доброто от себе си и това, на което съм способен. Готвя се при Антон Петров и неговият баща, Сергей Петров, а в подготовката ми помагат абсолютно всички момчета от Боен клуб “Хан Аспарух” за което съм им изключително благодарен и се надявам да ги зарадвам с победа. Кондиционно се готвя при Евгени Василев."
 

Симеон се е обградил с голям отбор, който му е изключително необходим, тъй като предизвикателството пред него е сериозно - Йвайло Панев е шампион на България по кикбокс и муай тай.

"За опонента си знам, че е опитен състезател има доста успехи зад гърба си и знам, че ще стане здрава битка, която феновете на бойните спортове в залата и пред телевизорите ще запомнят."

За толкова труден опонент, Симеон ще разчита на най-силното си оръжие - подкрепата на своите приятели.

"Едно от най силните ми оръжия е приятелите, които ще ме подкрепят в залата. По-голямо оръжие от тях няма!"
 

Годината бе изключително силна за Симеон, който записа победи над доста корави и известни съперници.

"След тази битка ще отдъхна малко за празниците, а след това ще видим какво предстои. Моите треньори са тези, които решават къде, какво и как. Нека първо да мине това, а след това ще му мислим... предложения има и ще има."

Събитието ще се проведе на 20-ти декември в столичната зала "Унииверсиада", а Симеон очаква галавечерта с нетърпение, не само защото ще е един от главните участници, а и като фен на бойните спортове.

"Наистина МТGP ще е едно уникално бойно шоу. На ринга ще се качат добри бойци от България и не само. Очакваме и най чакания реванш между Дани и Топалски и... просто адреналина ще е на макс и такова нещо не е за изпускане! Ще се видим на 20-ти!"

Вижте също: MTGP 33 обявиха с гръм и трясък битките за събитието в София 

Билетите са вече в продажба на цена от 25 лв. в мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес