Зареждане

Симеон Наковски избра K1 за участието си на MAXFIGHT 47

Симеон Наковски избра K1 за участието си на MAXFIGHT 47
Публикувано на: Ноември 4, 2021 в 16:04 ч
Въпреки зрелищното си участие във формат МАХ1 в предходна Гала вечер от поредицата „MAX FIGHT“, един от най-опитните кикбоксьори у нас Симеон Наковски избра стилът К1 за участието си в 47-то издание на бойната верига.

Припомняме, че правилникът на МАХ1 включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.

В нощта на 12 ноември Наковски ще срещне на ринга 20-годишният молдовец Михай Мита. Двамата ще се изправят един срещу друг в категория до 65кг, като за Михай Мита стилът К 1 също е предизвикателство. Опитът на молдовския боецът е основно в тай бокс, който тренира при опитния наставник Валентин Паскали.

Както е известно 31-годишният Наковски известен със своя агресивен стил на ринга пък има внушителна визитка със своите 12 пъти шампион на България във всички стилове, медалист от международни турнири в стил К1, носител на пояса на британската верига "Muay Thai Grand Prix".

MAX FIGHT 47 ще се проведе на 12-ти ноември от 20:00 и ще се излъчва на живо по Nova Sport, както и безплатно онлайн на Facebook страницата на MAX FIGHT.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес