Зареждане

Ще има зрелище в битката между Драго Петров и 'Раптора'

Ще има зрелище в битката между Драго Петров и 'Раптора'
Публикувано на: Октомври 6, 2023 в 02:00 ч
Този уикенд Драгомир Петров (14-3, 7 KO) ще направи своя дебют за GLORY.

Нашето момче излиза срещу Крис Вун (35-5-1, 14 KO) в битка от прелимите на GLORY 89, което ще се проведе в Бургас. Този вълнуващ бой обещава експлозия от нокаутираща сила, скорост и техника, тъй като и двамата са известни с издръжливост и постоянство.

Петров има 14 победи, от които 7 с нокаут. Той бързо си направи име в света на бойните изкуства. Драго доказа, че притежава техника и сериозна сила. Сега той ще се качи на най-голямата сцена, за да покаже какво може.

От другата страна е сериозен ветеран с повече опит в лицето на Вун. Крис има 35 победи и 41 битки, което си е сериозна статистика. 14 от неговите срещи завършиха с нокаут. Победа за нашето момче в такава битка ще направи силно впечатление.

Сблъсъкът между Петров и Вун без съмнение е един от най-очакваните двубои за годината за българските фенове. Все пак двубоят се провежда на наша територия, а цялата зала ще застане зад Петров.

Очаква ни една зрелища битка между двамата бойци, които ще дадат всичко от себе си. Драго със сигурност няма да се щади и ще се раздаде максимално, за да зарадва феновете.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес