Зареждане

Рико Верхувен срещу Хесди Гергес 4 на 29-ти октомври

Рико Верхувен срещу Хесди Гергес 4 на 29-ти октомври
Публикувано на: Юни 3, 2022 в 06:16 ч
Шампионът в тежка категория на GLORY Рико Верхувен се завръща в играта.

"King of Kickboxing" ще се бие на 29-ти октомври, но няма да бъде под банера на GLORY. 33-годишния боец ще участва в чисто новото спортно и развлекателно шоу на живо HIT IT. Негов съперник ще бъде стар познайник в лицето на Хесди Гергес.

Битката им в тежка категория ще бъде 4-та помежду им. За първи път ги видяхме на ринга през 2011 година. Тогава Рико победи с раздвоено решение. Година по-късно двамата пак се срещнаха и Верхувен отново победи с решение.

В началото на 2021 година видяхме 3-тата им битка. Тя беше част от турнира на GLORY в тежка категория. Тогава Рико отново би с решение и така има 3 победи над Гергес.

Верхувен е с рекорд 59-10 в кикбокса и за последно победи Джамал Бен Садик в края на 2021 година. Миналата година Рико трябваше да се бие с легендата Алистър Овърийм, но "The Reem" се оттегли заради контузия. Рико е в серия от 15 поредни победи и няма загуба от 7 години насам.
 
Гергес от своя страна е с рекорд 51-19-1-1 на ринга и печели само 1 от последните си 4 битки. Хесди печели само 3 от последните си 10 битки между въжетата. Битката с Верхувен през 2021 година беше последна за него в кикбокса.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес